Designkellot ja -saunamittarit ⋆ by Johanna Amnelin™
16522
page-template-default,page,page-id-16522,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Kotimaiset käsintehdyt designkellot ja-saunamittarit

 

Johanna Amnelin™ käsityönä valmistetut upeat ja kestävät kellot ja saunamittarit.

 

Scandinaavisen pelkistetty muotoilu yhdistettynä perinteisiin suomalaisiin maisemiin ja yksityiskohtiin tekevät mittareista erikoisen yhdistelmän taidetta ja käyttöesinettä.
Erikoinen materiaalivalinta korostaa mittarien tyylikkyyttä ja säväyttää katsojaansa joka kerta.

 

Kellot ja saunamittarit valmistetaan käsityönä ja niillä on Design from Finland -merkin ja Avainlippumerkin käyttöoikeus.

Saunamittaripohjat ja kellotaulut suunnitellaan tietokoneohjelmalla kerros kerrokselta, ks. video.

 

Jokainen tuote on erilainen ja pääkuvaan pohjautuen tuotteeseen suunnitellaan numerointi, pohja, tausta, läpinäkyvyydet ja erikoisefektit.

 

Tuotteen taustalle voi valita minkä tahansa kuvan, joko kuvapankistamme (160K kuvaa) tai asiakkaan oman kuvan.

 

Kellot ja saunamittarit ovat täysin muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaiseksi aina numerointia ja kellon viisareita myöten.

 

Kellot ovat kooltaan 30 x 30 cm ja koneistona toimii laadukas saksalainen Junghans-koneisto, saunamittarin koko on 15 x 15 cm ja sen takana on tukeva kaareva kiinnitysosa jonka avulla mittarin saa kiinni seinään.

 

Tuotteet ovat muodoltaan modernin nelikulmaisia ja materiaalina on alumiini jonka päällä on superkiiltävä, pesun- ja naarmun kestävä emulsiokalvo jolle kuva on kuumapuristettu yli 200 celsius asteessa.

 

Tämä on uusi ja maailmalla paljon huomiota saanut menetelmä joka tuottaa HDTV tasoista kirkasta ja värit erittäin voimakkaasti toistavaa superkiiltävää kuvapintaa joka on vanhoihin menetelmiin nähden väriensäilyvyydeltään aivan toista luokkaa; kosteus, aurinko, lämpötilanvaihtelut eikä aika vaikuta kuvaan, kuva ei haalistu ajankaan myötä.

 

Minimitilausmäärä kelloissa 1 kpl, saunamittareissa 8 kpl.

Kukin tuote voi olla erilainen isojakin eriä tilattaessa. Toimitusaika määrästä riippuen 2-4 viikkoa.